• Myynti 041-3197854
  • sanna@viltgardenskraftor.fi
  • Mariebergsvägen 110, Inkoo
  • Myynti 041-3197854
  • sanna@viltgardenskraftor.fi
  • Mariebergsvägen 110, Inkoo

Tasting ämpäri 11-11,9 cm


Kuvaus

Tasting ämpäri

Määrä: 10 kpl

Koko: 11-11,9 cm

Kotimaisia, huolellisesti keitettyjä ja herkullisia täplärapuja.


Tuote sisältää

Vettä, kotimaisia täplärapuja, tilliä ja suolaa. Säilytetään alle +4 asteessa. Säilyvyys 6 vrk keittämisestä.

Samaan tilaukseen voi tilata rapuja vain yhdelle toimituspäivälle. Jos haluaa tilata rapuja useampaan toimituspäivään, voi tehdä uuden tilauksen.

Uutta tälle kaudelle on meidän pieni tasting ämpäri jossa 10 kpl 11-11,9 cm herkullista rapua. Ämpäri joka sopii mainiosti yllätyksenä tai tuliaisena, mahtuu hyvin myös pienempään jääkaappiin. Tilaa verkkokaupasta tai hae suoraan osasta meidän noutopisteista.

HUOM! Muistathan valita noutopisteen ja -päivän tilausta tehdessä. Ravut toimitetaan noutopisteisiin sovittuna päivänä ja ne voi noutaa toimipisteen aukioloaikana, tarkistakaa kellonajat toimipisteelle.

Tee tilaus klo 16 mennessä viimeistään 3 vuorokautta ennen toivottua noutopäivää. Esimerkiksi jos haluat noutaa ravut perjantaina, tee tilaus viimeistään tiistaina klo 16.

Koska ravut ovat tuoretavaraa ja pyydystäminen riippuvainen säästä ja muista olosuhteista pidätämme oikeuden sulkea tilaustoiminto tarvittaessa.


Otamme yhteyttä, jos tarvitsemme lisätietoa. Muuten voit tilauksen jälkeen noutaa ravut valitsemanasi päivänä noutopisteestä!