• Myynti 041-3197854 / 040-5446020
  • sanna@viltgardenskraftor.fi
  • Mariebergsvägen 110, Inkoo
  • Myynti 041-3197854 / 040-5446020
  • sanna@viltgardenskraftor.fi
  • Mariebergsvägen 110, Inkoo

Tietoa meistä 

Olemme pieni perheyritys Inkoossa, Uudellamaalla. Olemme noin kymmenen vuoden aikana erikoistuneet keittämään rapuja asiakkaan tilauksesta. Ravut ovat suomalaisia täplärapuja. Teemme yhteistyötä ammattikalastajien kanssa, jotta saisimme mahdollisimman hienoja ja hyvälaatuisia rapuja asiakkaillemme. Ravut kalastetaan kestävän kehityksen periaatteella. Pyrimme kaikessa huolehtimaan luonnosta sekä ympäristöstä ja suosimme paikallisia tuottajia toiminnassamme. Ravut käsitellään huolellisesti ja keitetään rakkaudella ja räätälöidysti aidolla kruunutillillä Landersin perheen salaisella reseptillä.

Sanna

Sanna vastaa puhelimeen ja on vastuussa myynnistä ja logistiikasta. Tähän asti ei ole tullut vastaan käytännön ongelmaa, mihin Sanna ei keksisi ratkaisua. Kunhan hän pääsee välillä melomaan.

Rannvi

Rannvi on vastuussa keittiössä. Kuumat paikat eivät pelota eikä villit eläimetkään, onhan Rannvilla mm. eläintenhoitaja tausta.

Camilla

Camilla on meidän sorateiden ritari. Camilla hoitaa kuljetukset sekä toimittaa täsmällisesti keitetyt ravut noutopisteisiin. Camilla vastaanottaa Sannan kanssa tilauksia ja hoitaa myös ajojen välissä meidän eläviä rapuja.

Tomas

Tomas on tämän yrityksen perustaja ja jatkaa näin suvun rapurallia sukutilalla. Tomas vastaa toimitilojen toimivuudesta ja käy mielellään itsekin ravustamassa.